Search problem

Added by Xavier Normand over 9 years ago

When i use the search engine most of the time i didn't get any result i got this problem with version 0.7.0 and still have this problem with 0.7.2.

Thank's

Replies (4)

RE: Search problem - Added by Curtis Stewart over 9 years ago

I am also having problems with the search.

I have a Wiki that contains the text
"How to incorporate EDMS RSS feeds into your system
Four feeds have been created to gather the lastest documents/drawings" ....

When I enter RSS as a search item, using all projects, all words, and ensuring that the wiki page is checked, The search will not return this page. It will find a couple of issues related to RSS but not this page. The same is true for the word "feeds"

I am currently on version Redmine 0.7.devel.1524 (MySQL)

RE: Search problem - Added by Jean-Philippe Lang over 9 years ago

Could you set log level to debug (uncomment line 31 config.log_level = :debug in config/environment.rb then restart) and post the corresponding log so I can see the SQL query that is executed ? Thanks.

RE: Search problem - Added by Curtis Stewart over 9 years ago

I just thought of one item. These projects were in existance prior to the switch in redmine that does not allow a project id to be simply a number, and since I transfered these projects from an old, in-house system, they have only a numeric project id. I do have a plan to switch them, but that has not been done yet. Could that be an issue?

I will not be able to get the complete debug log until early Monday morning because I cannot get a restart scheduled until then.

Here are the log entries that I currently have

Processing SearchController#index (for 134.20.59.27 at 2008-06-27 06:44:23) [GET]
Session ID: 1f4244d815ec2b730b0215586365b652
Parameters: {"action"=>"index", "id"=>"100", "controller"=>"search", "q"=>"RSS"}
Rendering template within layouts/base
Rendering search/index
Completed in 0.61814 (1 reqs/sec) | Rendering: 0.16073 (26%) | DB: 0.00000 (0%) | 200 OK [http://edmsd/search/index/100?q=RSS]

Processing SearchController#index (for 134.20.59.27 at 2008-06-27 06:44:30) [GET]
Session ID: 1f4244d815ec2b730b0215586365b652
Parameters: {"all_words"=>"1", "messages"=>"1", "scope"=>"all", "submit"=>"Submit", "wiki_pages"=>"1", "action"=>"index", "id"=>"1
00", "changesets"=>"1", "controller"=>"search", "q"=>"RSS", "documents"=>"1", "issues"=>"1", "news"=>"1"}
Rendering template within layouts/base
Rendering search/index
Completed in 1.04973 (0 reqs/sec) | Rendering: 0.18876 (17%) | DB: 0.00000 (0%) | 200 OK [http://edmsd/search/index/100?q=RSS&scope=all&all_words=1&issues=1&news=1&documents=1&changesets=1&wiki_pages=1&messages=1&submit=Submit]

Processing SearchController#index (for 134.20.59.27 at 2008-06-27 06:44:40) [GET]
Session ID: 1f4244d815ec2b730b0215586365b652
Parameters: {"all_words"=>"1", "messages"=>"1", "scope"=>"all", "submit"=>"Submit", "wiki_pages"=>"1", "action"=>"index", "projects"=>"1", "id"=>"100", "changesets"=>"1", "controller"=>"search", "q"=>"RSS", "documents"=>"1", "issues"=>"1", "news"=>"1"}
Rendering template within layouts/base
Rendering search/index
Completed in 1.06343 (0 reqs/sec) | Rendering: 0.17417 (16%) | DB: 0.00000 (0%) | 200 OK [http://edmsd/search/index/100?q=RSS&scope=all&all_words=1&issues=1&news=1&documents=1&changesets=1&wiki_pages=1&messages=1&projects=1&submit=Submit]

RE: Search problem - Added by Curtis Stewart over 9 years ago

I don't get it.
I shut it down to set the debug level and when I brought it back and queried "RSS" all of the relevent wiki pages, and issues were returned.

I am not going to list the logs and queries on something that is working.
Must be to many late nights.

(1-4/4)