Issue filter problem

Added by Mario Luzeiro about 6 years ago

When I choose "Subject" (or other?) in issue filters, if I press "Enter" key it reports that some bug happen. (check the attached image)
But If I press Apply in the filter it works OK.

Is that a bug or maybe my problem?
I'm using last redmine SVN

Replies (7)

RE: Issue filter problem - Added by Etienne Massip about 6 years ago

This might be related to #9108, could you please describe in details how to reproduce the bug, I can't?

Do you have any plugins installed?

RE: Issue filter problem - Added by Mischa The Evil about 6 years ago

Without any plugins I'm also not able to reproduce the error with a current vanilla Redmine trunk. I've tried numerous of combinations to be able to reproduce this issue based on the info of the screenshot.
Also, some thing I noticed: the screenshot shows the error while running QueriesController#new. That action should not / could not be triggered by either pressing enter in the filter-selection (points to apply instead of save) not by clicking the apply button itself.

For some pointers of what info to include in here, see submissions.

RE: Issue filter problem - Added by Mario Luzeiro about 6 years ago

I do have (lots of) plugins installed =)

I check the #9108 bug and I also have problem with the SAVE button, same thing happens

I send attached my environment.

Also sometime when I press apply, it does not apply the filtering, and show no fields.. I need to press apply again to reset the status.

I don't know it the plugin "Redmine Show Descriptions plugin" is contributing to that problem...

RE: Issue filter problem - Added by Etienne Massip about 6 years ago

Could you please try to remove temporarily your plugins (just move the directories away and restart instance)?

RE: Issue filter problem - Added by Mario Luzeiro about 6 years ago

I remove the "Redmine Show Descriptions plugin" and it seams to work now.
So that plugin is causing the bug.

But I found another problem.
There is how I reproduce it:
I select to filter subject then type the subject and press enter. it works
If I press apply it works.
If I press Save it works (New query menu appear), but then If I got back and dont save, press enter will make thi "new query menu appear.
Also press apply will make new query appear, dont know if its expected.

RE: Issue filter problem - Added by Etienne Massip about 6 years ago

I don't reproduce this behavior neither.

RE: Issue filter problem - Added by Mischa The Evil about 6 years ago

Mario Luzeiro wrote:

I remove the "Redmine Show Descriptions plugin" and it seams to work now.
So that plugin is causing the bug.

Please report this issue to the plugin author.

Mario Luzeiro wrote:

But I found another problem.
There is how I reproduce it:

[...]

Not able to reproduce either, same as Etienne.

(1-7/7)