Redmine doesn't work with svn

Added by Julian Jatem almost 4 years ago

I installed redmine on Centos 6.2 at my job. When I've tried to active the svn repository on the Administrator panel -> configuration -> repository -> SCM, it put a exclamation symbol on svn line. Does anyone know what I am doing wrong?. This is the first time I am working with redmine.

Sin nombre.png - Problem (55.5 KB)

Replies (4)

RE: Redmine doesn't work with svn - Added by Scott H almost 4 years ago

Does the svn command work on your Centos system?

RE: Redmine doesn't work with svn - Added by Steffen Hartmann almost 4 years ago

Look for a file like configuration.yml and therein make sure the path to svn is set properly.

#
 # Examples:
 # scm_subversion_command: svn                                       # (default: svn)
 # scm_mercurial_command:  C:\Program Files\TortoiseHg\hg.exe        # (default: hg)
 # scm_git_command:        /usr/local/bin/git                        # (default: git)
 # scm_cvs_command:        cvs                                       # (default: cvs)
 # scm_bazaar_command:     bzr.exe                                   # (default: bzr)
 # scm_darcs_command:      darcs-1.0.9-i386-linux                    # (default: darcs)
 #
scm_subversion_command: 'C:\BitNami\redmine-2.3.3-1\subversion\bin\svn.exe'

her an example for windows.

RE: Redmine doesn't work with svn - Added by Julian Jatem almost 4 years ago

Well, I am using Centos. I fix this issue installing redmine with the bitnami package and works fine.

(1-4/4)