RubyEncoder not installed even though its in the file

Added by James Attard 5 months ago

Hello everyone,

I had na android box laying around and so yesterday i tried to convert it to a seever for redmine. The platform has an S912 processor and I managed to successfully install Armbian. (In the name of the image installed it said Ubuntu bionic)

Now I installed redmine on the server by using some instructions I found online and I managed to make it work and see login to redmine from my browser. So until then no problems as all.

Then I tried to install the redmine plugins from my bitnami installation on my PC to the server i just created but when I do migrate it is telling me that RubyEncoder is not installed and I need to download from RubyEncoder website. Now i have downloaded ALL the loaders from RubyEncoder website and placed in a folder rgloader in the plugins directory but to no avail.

Can it be tjat Ruby Encoder is not supported on my platform? thanks for your help.

Replies (4)

RE: RubyEncoder not installed even though its in the file - Added by Go MAEDA 5 months ago

Probably you have installed some paid plugins that source code is encrypted by RubyEncoder. I recommend you to contact the vendor of such plugins.

RE: RubyEncoder not installed even though its in the file - Added by James Attard 5 months ago

Thnaks for your quick resply. I have some plugins like Easy Gantt and Easy WBS which some vendors have as paid versions. I will start by just removing them and install plugins one by one. Will let you know how it goes.

RE: RubyEncoder not installed even though its in the file - Added by Evgeniy Matveev 4 months ago

James Attard wrote:

Thnaks for your quick resply. I have some plugins like Easy Gantt and Easy WBS which some vendors have as paid versions. I will start by just removing them and install plugins one by one. Will let you know how it goes.

Hi.

I have a similar problem (when install usability plugin http://rmplus.pro/redmine/plugins/usability in redmine 4.0).
Did you manage to solve it?

RE: RubyEncoder not installed even though its in the file - Added by James Attard 4 months ago

Hi Evgeniy,

Basically the problem was because the platform that I was using is not supported by RubyEncoder. So I removed Usability plugin and some other plugins provided by RM plus and it worked. I didn't get in contact with them though.

(1-4/4)