CSS missing after upgrade

Added by aus ghostdog 5 months ago

Hi all,

Having an issue an I am not sure where to start, performing an upgrade and the CSS is missing or having issues on my test clone. Everything for the upgrade seems to have gone fine, the CSS is just not working , I have attached two files show what it looks like in live and in the new test upgrade.

The live system Is working fine

Redmine 3.3.2.stable.14186
Default administrator account changed
Attachments directory writable
Plugin assets directory writable (./public/plugin_assets)
RMagick available (optional)
ImageMagick convert available (optional)
System info: Linux brisredmine-virtual-machine 3.16.0-30-generic #40~14.04.1-Ubuntu SMP Thu Jan 15 17:43:14 UTC 2015 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
Uptime: 331 days

Environment:
Redmine version 3.3.2.stable.14186
Ruby version 2.0.0-p643 (2015-02-25) [x86_64-linux]
Rails version 4.2.7.1
Environment production
Database adapter Mysql2
SCM:
Subversion 1.8.8
Git 1.9.1
Filesystem
Redmine plugins:
computed_custom_field 1.0.6
redmine_banner 0.1.2-dev
redmine_checklists 3.1.5
redmine_custom_js 0.1.0
redmine_dmsf 1.5.9
redmine_landing_page 0.0.1
redmine_tweaks 1.0.0

the test box is not

Redmine 3.4.8.stable.17890
Default administrator account changed
Attachments directory writable
Plugin assets directory writable (./public/plugin_assets)
RMagick available (optional)
ImageMagick convert available (optional)
System info: Linux brisredmine-virtual-machine 3.16.0-30-generic #40~14.04.1-Ubuntu SMP Thu Jan 15 17:43:14 UTC 2015 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
Uptime: 4 hours

Environment:
Redmine version 3.4.8.stable.17890
Ruby version 2.4.5-p335 (2018-10-18) [x86_64-linux]
Rails version 4.2.11
Environment production
Database adapter Mysql2
SCM:
Subversion 1.8.8
Git 1.9.1
Filesystem
Redmine plugins:
computed_custom_field 1.0.6
redmine_banner 0.1.2-dev
redmine_checklists 3.1.5
redmine_custom_js 0.1.0
redmine_dmsf 1.5.9
redmine_landing_page 0.0.1
redmine_tweaks 1.0.0

All the commands I ran are

sudo getfacl -R current > permissions.acl
sudo cp -rp current/ current.old
sudo rm -rf current
svn co https://svn.redmine.org/redmine/branches/3.4-stable current
sudo cp -p current.old/config/configuration.yml current/config
sudo cp -p current.old/config/database.yml current/config
sudo cp -rp current.old/files/ current/
sudo cp -rp current.old/public/ current/
sudo cp -rp current.old/plugins/ current/
gem install json
gem cleanup json
gpg --keyserver hkp://keys.gnupg.net --recv-keys 409B6B1796C275462A1703113804BB82D39DC0E3 7D2BAF1CF37B13E2069D6956105BD0E739499BDB
curl -sSL https://get.rvm.io | bash -s stable
rvm reload
rvm list known
rvm install 2.4.5
rvm upgrade 2.0.0 2.4.5
gem install passenger
passenger-install-apache2-module

I remove the username from the following code for the home directory

LoadModule passenger_module /home//.rvm/gems/ruby-2.4.5/gems/passenger-6.0.1/buildout/apache2/mod_passenger.so
<IfModule mod_passenger.c>
PassengerRoot /home//.rvm/gems/ruby-2.4.5/gems/passenger-6.0.1
PassengerDefaultRuby /home//.rvm/gems/ruby-2.4.5/wrappers/ruby
</IfModule>

sudo setfacl --restore=permissions.acl
gem update --system
bundle install --without development test
bundle exec rake generate_secret_token
bundle exec rake db:migrate RAILS_ENV=production
bundle exec rake redmine:plugins:migrate RAILS_ENV=production
sudo service apache2 restart

As another example, I attached a snippit of code from the sign in page showing code missing for a table.

The other items I have noticed is that the authenticity_token has change, I am gessing generate secret toke has something to do with that?

Another point is that there is a string of random numbers on the end of the code on the upgrade test server

Upgrade css image shows the custom theam is there with the corect permissions.

Any help would be great.

working.png (46.6 KB)

not working.png (51.9 KB)

code missing.png (61.4 KB)

random code.png (23.6 KB)

upgradecss.png (27.4 KB)

Replies (5)

RE: CSS missing after upgrade - Added by Bernhard Rohloff 5 months ago

I had such issues not long ago with a Nextcloud upgrade.
After resetting the page cache in the browser by hitting ctrl+f5 it was gone.

RE: CSS missing after upgrade - Added by aus ghostdog 5 months ago

Bernhard Rohloff wrote:

I had such issues not long ago with a Nextcloud upgrade.
After resetting the page cache in the browser by hitting ctrl+f5 it was gone.

Sadly no luck tried different browsers as well

RE: CSS missing after upgrade - Added by Bernhard Rohloff 5 months ago

Oh by the way,

I didn't realize you have a custom theme installed. Perhaps it's not compatible with the new Redmine version. Just switch to the default theme and check if the views aren't broken there.

RE: CSS missing after upgrade - Added by aus ghostdog 5 months ago

Default theam seems to be working fine, so I tested the other theams. Alternate works fine but classic has the same issues as my custom one.

RE: CSS missing after upgrade - Added by aus ghostdog 5 months ago

Solved it, I have been copying over the old public folder on top of the new one, effectivly clobbering the install.

(1-5/5)