Charts for 0.9.1

Added by David B almost 8 years ago

Probably one of the most useful plugins I have installed. any plans to upgrade.

Replies (11)

RE: Charts for 0.9.1 - Added by robin van emden almost 8 years ago

This one works on my Redmine 0.9.1:
http://github.com/medlefsen/redmine_charts
And while looking for 9.1 updated plugins, found this version of the graph plugin works as well (do need to copy english translation from lang to config/locale and edit the greek lang file & english lang file, or the language strings will all be in Greek):
http://github.com/yagihiro/redmine-graphs-plugin
Good luck!

RE: Charts for 0.9.1 - Added by David B almost 8 years ago

I've really broke something now...

I following the instructions on http://github.com/medlefsen/redmine_charts for installing it (keep in mind I already had it). Then, I ran the following command as stated on http://www.redmine.org/wiki/redmine/Plugins:

rake db:migrate_plugins RAILS_ENV=production

When I do that, i get a 'child already added' error and now I cannot access redmine! I must have done something wrong. How do I fix it? Did i need ot uninstall reminde_charts first?

RE: Charts for 0.9.1 - Added by David B almost 8 years ago

Panic over, I managed to get my redmine working again....but I still have a problem with charts.

I click the charts tab in a project, none of the graphs display (yes I have flash charts installed). If I click any of the links to go to a different chart, I get a 404. It was working in .8.7

Any ideas?

RE: Charts for 0.9.1 - Added by Marco Gutsche almost 8 years ago

David B wrote:

Panic over, I managed to get my redmine working again....but I still have a problem with charts.

I click the charts tab in a project, none of the graphs display (yes I have flash charts installed). If I click any of the links to go to a different chart, I get a 404. It was working in .8.7

Any ideas?

Have you tried this patch:
http://www.redmine.org/boards/3/topics/11043
?

RE: Charts for 0.9.1 - Added by Yuriy Vidineev almost 8 years ago

It is very useful plugin for me too.
I had many problems with this plugin (from http://github.com/medlefsen/redmine_charts) and Redmine 0.9.1 (on Debian with mongrel).
One of the problems was that plugin work, but diagrams was blank.
I found fix here: http://github.com/mszczytowski/redmine_charts/issues#issue/21
It works :)

P.S. Sorry for my English

RE: Charts for 0.9.1 - Added by robin van emden almost 8 years ago

Yuriy is right, since I tested the http://github.com/medlefsen/redmine_charts on an empty project, I didn't pay attention to the line charts. Add the fix at http://github.com/mszczytowski/redmine_charts/issues#issue/21 to the medlefsen github version, and all seems to work just fine.
Considering the 404 of David B, make sure the directory of the plugin is called redmine_charts, anything else could cause the 404's? If named otherwise, rename, remove relevant tables, and rake db:migrate_plugins RAILS_ENV=production again...
All charts now working on my install of Redmine 0.9.1, hope will work for you too!

RE: Charts for 0.9.1 - Added by Vadim Kulinski almost 8 years ago

David B wrote:

Panic over, I managed to get my redmine working again....but I still have a problem with charts.

I click the charts tab in a project, none of the graphs display (yes I have flash charts installed). If I click any of the links to go to a different chart, I get a 404. It was working in .8.7

Any ideas?

I've got the same problem.
David, have you managed to resolve this problem?

RE: Charts for 0.9.1 - Added by Vadim Kulinski almost 8 years ago

Finally, I managed to found the decision: http://www.redmine.org/boards/3/topics/5863#message-8844
The problem is closed.

RE: Charts for 0.9.1 - Added by David B almost 8 years ago

Ok, I have reinstalled redmine_charts and open_flash_charts. I have also applied the following patches:

http://github.com/mszczytowski/redmine_charts/issues#issue/21
http://www.redmine.org/boards/3/topics/5863#message-8844

On burndown I get:

Open Flash Chart
IO ERROR
Loading test data
Error #2032
This is the URL that I tried to open:/charts_burndown/data?project_id=epz&range_in=weeks&range_offset=1&range_steps=10

On Logged Hours ratio and timeline I get:

Internal error

An error occurred on the page you were trying to access.
If you continue to experience problems please contact your redMine administrator for assistance.

Back

Logged Hours Deviations Works!

So....how can I fix the other 3?

RE: Charts for 0.9.1 - Added by David B almost 8 years ago

I have fixed the Logged Hours Ration and Logged Hours Timeline by applying the patch in the first post on this page:

http://www.redmine.org/boards/3/topics/11043

Now just Burndown...

RE: Charts for 0.9.1 - Added by David B almost 8 years ago

Still can't get the Burndown to work. Gett the error:

Open Flash Chart
IO ERROR
Loading test data
Error #2032
This is the URL that I tried to open:/charts_burndown/data?project_id=epz&range_in=weeks&range_offset=1&range_steps=10


Checked log and this is displayed:
ArgumentError (invalid date):
  /usr/lib/ruby/1.8/date.rb:1173:in `civil'
  vendor/plugins/redmine_charts/app/controllers/charts_burndown_controller.rb:25:in `get_data'
  vendor/plugins/redmine_charts/app/controllers/charts_burndown_controller.rb:24:in `each'
  vendor/plugins/redmine_charts/app/controllers/charts_burndown_controller.rb:24:in `get_data'
  vendor/plugins/redmine_charts/app/controllers/charts_burndown_controller.rb:22:in `each'
  vendor/plugins/redmine_charts/app/controllers/charts_burndown_controller.rb:22:in `each_with_index'
  vendor/plugins/redmine_charts/app/controllers/charts_burndown_controller.rb:22:in `get_data'
  vendor/plugins/redmine_charts/app/controllers/charts_controller.rb:85:in `data'
  passenger (2.2.9) lib/phusion_passenger/rack/request_handler.rb:92:in `process_request'
  passenger (2.2.9) lib/phusion_passenger/abstract_request_handler.rb:207:in `main_loop'
  passenger (2.2.9) lib/phusion_passenger/railz/application_spawner.rb:400:in `start_request_handler'
  passenger (2.2.9) lib/phusion_passenger/railz/application_spawner.rb:351:in `handle_spawn_application'
  passenger (2.2.9) lib/phusion_passenger/utils.rb:184:in `safe_fork'
  passenger (2.2.9) lib/phusion_passenger/railz/application_spawner.rb:349:in `handle_spawn_application'
  passenger (2.2.9) lib/phusion_passenger/abstract_server.rb:352:in `__send__'
  passenger (2.2.9) lib/phusion_passenger/abstract_server.rb:352:in `main_loop'
  passenger (2.2.9) lib/phusion_passenger/abstract_server.rb:196:in `start_synchronously'
  passenger (2.2.9) lib/phusion_passenger/abstract_server.rb:163:in `start'
  passenger (2.2.9) lib/phusion_passenger/railz/application_spawner.rb:209:in `start'
  passenger (2.2.9) lib/phusion_passenger/spawn_manager.rb:262:in `spawn_rails_application'
  passenger (2.2.9) lib/phusion_passenger/abstract_server_collection.rb:126:in `lookup_or_add'
  passenger (2.2.9) lib/phusion_passenger/spawn_manager.rb:256:in `spawn_rails_application'
  passenger (2.2.9) lib/phusion_passenger/abstract_server_collection.rb:80:in `synchronize'
  passenger (2.2.9) lib/phusion_passenger/abstract_server_collection.rb:79:in `synchronize'
  passenger (2.2.9) lib/phusion_passenger/spawn_manager.rb:255:in `spawn_rails_application'
  passenger (2.2.9) lib/phusion_passenger/spawn_manager.rb:154:in `spawn_application'
  passenger (2.2.9) lib/phusion_passenger/spawn_manager.rb:287:in `handle_spawn_application'
  passenger (2.2.9) lib/phusion_passenger/abstract_server.rb:352:in `__send__'
  passenger (2.2.9) lib/phusion_passenger/abstract_server.rb:352:in `main_loop'
  passenger (2.2.9) lib/phusion_passenger/abstract_server.rb:196:in `start_synchronously'

Rendering /opt/redmine-0.9.1/public/500.html (500 Internal Server Error)

Anyone manage to fix this one?

(1-11/11)