Defect #5974

Documents Preview Images not displayed

Added by Babbo Maria over 7 years ago. Updated over 2 years ago.

Status:ClosedStart date:2010-07-27
Priority:NormalDue date:
Assignee:-% Done:

0%

Category:Documents
Target version:-
Resolution:Duplicate Affected version:

Description

Create a new Documentation page insert in it an image with it works correctly in documentation as wiki syntax; anyway when i came back to Documents view i obtain no correct image visualization.

2010-07-29_134946.png (9.78 KB) Babbo Maria, 2010-07-27 13:55

2010-07-29_135020.png (10.2 KB) Babbo Maria, 2010-07-27 13:55

2010-07-29_135258.png (18.6 KB) Babbo Maria, 2010-07-27 13:55


Related issues

Duplicates Redmine - Defect #9448: The attached images are not shown in documents Closed 2011-10-21

History

#1 Updated by Babbo Maria over 7 years ago

TYPO correction when you see the img problem this was the code

!{width:300px}icon_phonebook.png!

#2 Updated by Felix Schäfer over 7 years ago

Does this only happen with the width parameter, or also without?

#3 Updated by Babbo Maria over 7 years ago

Felix Schäfer wrote:

Does this only happen with the width parameter, or also without?

Excuse me for the long time to response

test
!icon_phonebook.png!

generate the same problem.

#4 Updated by Babbo Maria over 7 years ago

UP

#5 Updated by Pedro Almeida almost 7 years ago

+1

I can confirm this, a user just reported the same problem.

#6 Updated by Go MAEDA over 2 years ago

  • Category changed from Issues to Documents
  • Status changed from New to Closed
  • Resolution set to Duplicate

Fixed by #9448.

#7 Updated by Go MAEDA over 2 years ago

  • Duplicates Defect #9448: The attached images are not shown in documents added

Also available in: Atom PDF