Thibaud GISSELMANN

  • Registered on: 2013-02-26
  • Last connection: 2013-03-25

Activity

Reported issues: 0

2013-03-25

11:51 Redmine Open discussion: RE: Problem to access "Settings" from Administration menu
With the help of a linux admin, I finally made it.
The trouble comes from linux locale :
You'll have to install the...

2013-03-01

14:18 Redmine Open discussion: RE: Problem to access "Settings" from Administration menu
Yes, I restarted my web server wihich is acutally apache2, confugurer with passenger to host redmine
No effect ...
...
12:43 Redmine Open discussion: RE: Problem to access "Settings" from Administration menu
Yes, I already did that ... with no effect .
11:07 Redmine Open discussion: RE: Problem to access "Settings" from Administration menu
In fact, if I set my language to french, I also have the problem with the amininistration/settings page ......
10:12 Redmine Open discussion: RE: Problem to access "Settings" from Administration menu
You were right, my Redmine DB needed to be converted.
I followed the instruction given on the link below and everyth...

2013-02-28

16:34 Redmine Open discussion: RE: Problem to access "Settings" from Administration menu
I have setup utf8 for character encoding in the mysql server conf addind the 2 lines below in the "mysqld" section an...
10:40 Redmine Open discussion: RE: Problem to access "Settings" from Administration menu
Hi,
First, thanks again for the help given !
You're right, it seems that some of the paramameters are set to lati...

2013-02-26

12:53 Redmine Open discussion: RE: Problem to access "Settings" from Administration menu
Well, I thought mysql2 was already configured.
Here's my database.yml...
10:45 Redmine Open discussion: RE: Problem to access "Settings" from Administration menu
It seems to be an encoding problem ... (I'm using french langguage).
Here's the detailed error in the production.log...
10:08 Redmine Open discussion: Problem to access "Settings" from Administration menu
Hi,
I've setup a brand new redmine 2.2.3 plateform and everything's running fine but the "Settings" sub menu from ...

Also available in: Atom