LoadError in WelcomeController#index

Added by Em Dangla about 11 years ago

I just want to ask how will I able to solve this problem whenever I point my browser to http://localhost:3000 --> LoadError in WelcomeController#index

I currently in Step #7 of this guideline: http://www.redmine.org/wiki/redmine/RedmineInstall
..but I skipped #6 since I'm still having trouble doing it (see http://www.redmine.org/boards/2/topics/show/2389)

Here's the Full Trace:

vendor/rails/activesupport/lib/active_support/dependencies.rb:249:in `load_missing_constant'
vendor/rails/activesupport/lib/active_support/dependencies.rb:453:in `const_missing'
vendor/rails/activesupport/lib/active_support/dependencies.rb:465:in `const_missing'
vendor/rails/activesupport/lib/active_support/inflector.rb:257:in `constantize'
vendor/rails/activesupport/lib/active_support/core_ext/string/inflections.rb:148:in `constantize'
vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/routing.rb:1426:in `recognize'
vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/dispatcher.rb:170:in `handle_request'
vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/dispatcher.rb:115:in `dispatch'
vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/dispatcher.rb:126:in `dispatch_cgi'
vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/dispatcher.rb:9:in `dispatch'
vendor/rails/railties/lib/webrick_server.rb:112:in `handle_dispatch'
vendor/rails/railties/lib/webrick_server.rb:78:in `service'
c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpserver.rb:104:in `service'
c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpserver.rb:65:in `run'
c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:173:in `start_thread'
c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:162:in `start'
c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:162:in `start_thread'
c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:95:in `start'
c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:92:in `each'
c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:92:in `start'
c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:23:in `start'
c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:82:in `start'
vendor/rails/railties/lib/webrick_server.rb:62:in `dispatch'
vendor/rails/railties/lib/commands/servers/webrick.rb:66
c:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:in `gem_original_require'
c:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:in `require'
vendor/rails/activesupport/lib/active_support/dependencies.rb:496:in `require'
vendor/rails/activesupport/lib/active_support/dependencies.rb:342:in `new_constants_in'
vendor/rails/activesupport/lib/active_support/dependencies.rb:496:in `require'
vendor/rails/railties/lib/commands/server.rb:39
c:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:in `gem_original_require'
c:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:in `require'
script/server:3

Printscreens can be viewed here for Chrome: http://img232.imageshack.us/my.php?image=loaderrorchromezw7.jpg
Here for IE and FF: http://img518.imageshack.us/my.php?image=loaderrorieffza0.jpg

Replies (1)

RE: LoadError in WelcomeController#index - Added by Em Dangla about 11 years ago

Ah sorry, I forgot to mention that I wasn't able to click the Show session dump link in the IE/FF screenshot. Anyway, they (Chrome, IE, FF) have the same output.

(1-1/1)