ezFAQ does not display (translate) the labels

Added by note sinotite over 8 years ago

Hello,

I have installed ezfaq_plugin-0.0.2.1 for redmine 0.8.2 and I cannot see the english labels. All I see is label_title_ezfaq (etc).

What do I have to do to get the locales right? Some history:
  • I have tried ezfaq_plugin-0.0.3.3 first and got an error page, however, the titles were not displayed neither
  • Then after reading http://www.redmine.org/boards/3/topics/5113 I have deleted the plugin directory and copied the new one) and rerun
    rake db:migrate_plugins RAILS_ENV="production"

What should I do to have the plugin display the labels?

Thank you in advance!

Replies (7)

RE: ezFAQ does not display (translate) the labels - Added by note sinotite over 8 years ago

Now I'm getting an error when clicking on the FAQ label tab:

Internal error

An error occurred on the page you were trying to access.
If you continue to experience problems please contact your redMine administrator for assistance.

Back

Can anyone give me any pointers where to go from here?

Thanks!

RE: ezFAQ does not display (translate) the labels - Added by Chaoqun Zou over 8 years ago

Hi, note
I have seen that you have upgraded to redmine 0.8.3, I thought it should work with ezfaq 0.3.3.
If there are still errors, please open your production.log and paste the error message here.

BTW, the ezfaq plugin only ships with 5 languages, so maybe your language is not added yet.

RE: ezFAQ does not display (translate) the labels - Added by note sinotite over 8 years ago

Hi Chaoqun,

I have installed ezfaq 0.3.3 and menu lable does not translate. When I click it I get an error 500. Here is what I can see in the log:

Rendering template within layouts/base
Rendering ezfaq/index.html.erb

ActionView::TemplateError (undefined method `other_formats_links' for #<ActionView::Base:0xb6de5d1c>) on line #27
 of ezfaq/index.html.erb:
24:   <p class="nodata"><%= l(:label_no_data) %></p>
25: <% end %>
26: 
27: <% other_formats_links do |f| %>
28:     <%= f.link_to 'PDF' %>
29: <% end %>
30: 

All I need is english. I have also tried ezfaq 0.3.0 - same result.

You have an awsome plugin, only if I could get it to work!

Thanks

RE: ezFAQ does not display (translate) the labels - Added by Chaoqun Zou over 8 years ago

I'm sorry that I have misunderstood the change of redmine 0.8.3. And I have downloaded a redmine0.8.3 package to test now. I'm afraid that the ezfaq 0.3.3 only works with redmine devel.
I will try to make ezfaq 0.0.2.1 to works with redmine 0.8.3 soon.

RE: ezFAQ does not display (translate) the labels - Added by Chaoqun Zou over 8 years ago

Hi, please use ezfaq 0.0.2.1 at http://www.redmine.org/boards/3/topics/5113 with redmine 0.8.3.
I have test it with a downloaded 0.8.3 version.

I think ezfaq 0.0.2.1 should works with redmine 0.8.2, too. But I have not much time to test that.

RE: ezFAQ does not display (translate) the labels - Added by note sinotite over 8 years ago

Yes, ezfaq 0.0.2.1 with redmine 0.8.3. works for me. Thank you!!

RE: ezFAQ does not display (translate) the labels - Added by Chaoqun Zou over 8 years ago

Since ezfaq(and many other plugins) have add a lot features in their new version, but not compitable with redmine 0.8 stable, maybe try the devel at redmine's svn server is a good idea.

(1-7/7)