v.2.2.0 not starting up for me, can you spot the issue?

Added by Jason Sjöbeck over 7 years ago

Hey, Hi, All, Happy new year.

I broke our instance of Redmine & I cant seem to see what I did wrong & after some very late night blearly eyes, I am posting here for a hand.

centOS 5.8 32-bit
Apache 2.2.3
mod_ssl 2.2.3
Ruby Enterprise 1.8.7
Passenger 3.0.18
Redmine 2.2.0 (with no plug-ins)(nothing custom that I know of)
mySQL 5.3

paths =
/var/www/html/redmine-2.2.0/
/etc/http/conf.d/redmine.conf

I went in to "config/additional_environment.rb" and added DEBUG there.

Then I am ran this command: ruby script/rails server -e production

... and getting this output:

-----------------
root@oxford(log)$ tail -f redmine_error.log
Processing by WelcomeController#index as HTML
Completed 500 Internal Server Error in 8ms

NoMethodError (undefined method `rest_api_enabled?' for #<Class:0x9ef366c>):
app/controllers/application_controller.rb:103:in `find_current_user'
app/controllers/application_controller.rb:84:in `user_setup'

Connecting to database specified by database.yml
OpenIdAuthentication.store is nil. Using in-memory store.

Started GET "/" for 10.0.100.64 at Wed Jan 02 02:36:10 0800 2013
Processing by WelcomeController#index as HTML
(4.2ms) SELECT MAX AS max_id FROM `settings`
Completed 500 Internal Server Error in 18ms
-----

I checked the SQL query from the "mysql" prompt and it does not return an error. So, I created a fresh DB to test against, and same result. I will change the name of the production DB back to ours that we have been using for a couple years once I'm done, but I was testing against a clean one to make sure no issues were coming from any values in tables in the DB, if that makes sense.

My intention is that once I get it running there, I will run it from Apache.

Thanks so much. Appreciate it.

Jason

Replies (2)

RE: v.2.2.0 not starting up for me, can you spot the issue? - Added by Jan Niggemann (redmine.org team member) over 7 years ago

Maybe an issue with config/settings.yml? Back it up and use a fresh one to see if it works...

RE: v.2.2.0 not starting up for me, can you spot the issue? - Added by Jason Sjöbeck over 7 years ago

That has no affect, sir.

What ought I try next?

All advice is most appreciated.

Jason

(1-2/2)