Issue using rake db:migrate

Added by John Doe about 7 years ago

So, I did everything.

Installed ruby

extracted redmine to
C:\xampp\htdocs\dev-ruby\redmine

created Database redmine with the character set as utf8
rmagick failed to install, installed it and mysql2 connector manually

Did set RAILS_ENV=production
generated secret token
did rake db:migrate got this issue
https://gist.github.com/SethDusek/f9ac118cbfedf0d07e83

The rake issue is at the bottom.

The top one is what happens when i do rails server, is it an issue?

Replies (1)

RE: Issue using rake db:migrate - Added by Tony Ordner about 7 years ago

Seth,

http://www.redmine.org/projects/redmine/wiki/RedmineInstall

Did you bundle install?

Did you update the database.yml file?

You are not specifying the environment when calling the app server and it is trying to use development ...
"Rails 3.2.19 application starting in development on http://0.0.0.0:3000"

Other questions that help us help you:
What is your environment?
what do you mean manually installed rmagick and mysql2 manually? installed dev kit and allowed the native gem to build?

Go to the administration area, information it is very helpful for troubleshooting.
Here is mine:

Environment:
Redmine version 2.6.0.stable
Ruby version 2.0.0-p0 (2013-02-24) [i386-mingw32]
Rails version 3.2.19
Environment production
Database adapter Mysql2
SCM:
Filesystem
Redmine plugins:
clipboard_image_paste 1.9
redmine_ckeditor 1.0.16
redmine_ldap_sync 2.0.3
redmine_lightbox2 0.0.3
redmine_theme_changer 0.1.0

tony

(1-1/1)