"this month" skips the first day of the month

Added by L. V. Lammert 6 months ago

Encountering a really weird problem after migrating from 0.7.3 to 4.2.1: the "this month" filter for Spent Time does not include the 1st of June!

Cannot find anything on point since a bug report in 2009, .. might this be due to something getting missed in the migration?

Thanks!

Replies (5)

RE: "this month" skips the first day of the month - Added by Lorenzo Meneghetti 6 months ago

Hi, in my redmine 3.4.stable this don't happens.
Try to review your filters to catch what prevents from displaying the issue.
Lorenzo

RE: "this month" skips the first day of the month - Added by L. V. Lammert 6 months ago

Lorenzo Meneghetti wrote:

Hi, in my redmine 3.4.stable this don't happens.
Try to review your filters to catch what prevents from displaying the issue.

Interesting, .. "this month" is the only filter selected. Sounds like something was borked during the migration??

RE: "this month" skips the first day of the month - Added by Andrew Beck 5 months ago

Did you find solution to this Lorenzo? We are having the same issue.

RE: "this month" skips the first day of the month - Added by Lorenzo Meneghetti 5 months ago

Andrew Beck wrote:

Did you find solution to this Lorenzo? We are having the same issue.

Hi, as I said previously this does not happen to me in 3.4.13.
I have no time to test in 4.2 sorry.
Lorenzo

RE: "this month" skips the first day of the month - Added by Andrew Beck 5 months ago

Sorry, misread the thread. Questions was for L.V Lammert

(1-5/5)