Project

General

Profile

Actions

Defect #9018

open

Problem configuring subversion SCM

Added by W N almost 13 years ago. Updated over 12 years ago.

Status:
New
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
SCM
Target version:
-
Start date:
2011-08-09
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Resolution:
Affected version:

Description

Hi matter how I would configure the svn command it does not work. Allways displays "Scm command not available. Please check settings on the administration panel." If I go to the admin panel I see the command I've put in but there is still red exclamation sign. Can you please provide some feedback how to solve this. I have already tried:
- upgrade of svn to version 1.6.x
- setting PATH in environment.rb
- change SVN_BIN in subversion_adapter.rb and adding stuff for certificates handling
- setting scm_subversion_command in configuration.yml
None of these works....


Files

redmine2.png (48.4 KB) redmine2.png W N, 2011-08-09 16:00
redmine.png (48 KB) redmine.png W N, 2011-08-09 16:00
Actions #1

Updated by W N almost 13 years ago

I forgot to say that Redmine is on MySQL, CentOS via httpd.

Actions #2

Updated by Toshi MARUYAMA almost 13 years ago

  • Category set to SCM
  • Priority changed from High to Normal
Actions #3

Updated by W N almost 13 years ago

with 1.2.0 same setup works perfectly correctly (with default config)

Actions #4

Updated by Nandana Mihindukulasooriya over 12 years ago

I faced the exact same issue after upgrading from 1.0.1 to 1.2.1. Is this a bug in 1.2.1 ? Are there any work around for this ? This has become a show-stopper for us. Thanks.

Best Regards,
Nandana

Actions

Also available in: Atom PDF