Svn issue for a single repo, others work well

Added by Daniel Londero about 10 years ago

Hi! I'm using Redmine + svn + webdav since last year. I have some projects with their own repos and all work well. But for a single project (with repo created from a previous dump from Assembla) I've some issues: I can't access repo using my redmine account credentials like for other repos.

I've tried also http://mydomain/svn/myproject/, it asks for user and password so I put my data but it starts again asking...other repos work like a charm...logging into the server (as root) I can checkout the repo correctly.

How to check login data assigned to the repo? Any help for this issue?

Thanks
Daniel

Replies (8)

RE: Svn issue for a single repo, others work well - Added by Felix Schäfer about 10 years ago

Have a look at the permissions for said repo on the server, are they the same as the others? What's the error in the log?

RE: Svn issue for a single repo, others work well - Added by Daniel Londero about 10 years ago

Felix Schäfer wrote:

Have a look at the permissions for said repo on the server, are they the same as the others? What's the error in the log?

Permissions are the same as the others. Which log do you mean (apache, redmine, other...).

Thanks
Daniel

RE: Svn issue for a single repo, others work well - Added by Felix Schäfer about 10 years ago

The redmine log, should be in $REDMINE_DIR/log, either production.log or development.log, depending on your environment.

RE: Svn issue for a single repo, others work well - Added by Daniel Londero about 10 years ago

Felix Schäfer wrote:

The redmine log, should be in $REDMINE_DIR/log, either production.log or development.log, depending on your environment.

I don't see nothing useful in the production.log. Remember repository work from Redmine, I see revisions. My problem is accessing that repo using Redmine auth data, like the perlauth doesn't work for that repo (others work).

Thanks
Daniel

RE: Svn issue for a single repo, others work well - Added by Felix Schäfer about 10 years ago

Does the repo have the exact same name as the project identifier?

RE: Svn issue for a single repo, others work well - Added by Daniel Londero about 10 years ago

You're right! I had two different names for repo and identifier. Now I've rebuilt the repo with the name equal to identifier and it works! Is it written somewhere in docs?

Thank you very much
Daniel

RE: Svn issue for a single repo, others work well - Added by Felix Schäfer about 10 years ago

You're welcome.

As for the documentation, I think it's not explicitly stated in the how-to, but the how-to expects your svn repos to be created through reposman, which creates repos with the same name as your project.

RE: Svn issue for a single repo, others work well - Added by Daniel Londero about 10 years ago

This is true. Actually I create repos manually, I should finish to set my environment to create repos through reposman.

Thanks again
Daniel

(1-8/8)