550 5.1.1 ... User unknown after upgraded to 0.9.1

Added by liny lin over 11 years ago

Hi,

After upgrading to 0.9.1, I am so excited, but there is a big problem.
Redmine can't send email anymore, it shows

(550 5.1.1 ... User unknown )

Below is my email.yml:

production:
  delivery_method: :smtp
  smtp_settings:
    address: smtp.mail.abc.com
    port: 25
    domain: abc.com
    authentication: :none

Please give me some hints to solve, thanks a lot.

Replies (2)

RE: 550 5.1.1 ... User unknown after upgraded to 0.9.1 - Added by liny lin over 11 years ago

Below are my environments:
actionmailer (2.3.5, 2.1.2)
actionpack (2.3.5, 2.1.2)
activerecord (2.3.5, 2.1.2)
activerecord-oracle_enhanced-adapter (1.2.2)
activeresource (2.3.5, 2.1.2)
activesupport (2.3.5, 2.1.2)
arrayfields (4.7.4)
columnize (0.3.1)
dbi (0.4.3)
deprecated (2.0.1)
fattr (2.1.0)
fxri (0.3.6)
fxruby (1.6.16)
hoe (2.3.3)
hpricot (0.6.164)
json_pure (1.2.0)
linecache (0.43)
log4r (1.0.5)
main (4.2.0)
pg (0.8.0)
postgres-pr (0.6.3)
ptools (1.1.6)
rack (1.1.0, 1.0.1)
rails (2.3.5, 2.1.2)
rake (0.8.7, 0.8.3, 0.8.1)
ruby-oci8 (1.0.3)
ruby-opengl (0.60.0)
ruby-postgres (0.7.1.2006.04.06)
rubyforge (2.0.3)
test-unit (2.0.1)
win32-api (1.2.1, 1.2.0)
win32-clipboard (0.4.4)
win32-dir (0.3.2)
win32-eventlog (0.5.0)
win32-file (0.5.5)
win32-file-stat (1.3.1)
win32-process (0.5.9)
win32-sapi (0.1.4)
win32-sound (0.4.1)
windows-api (0.2.4)
windows-pr (0.9.3)

RE: 550 5.1.1 ... User unknown after upgraded to 0.9.1 - Added by liny lin over 11 years ago

I fixed by setting correct admin email address...sorry to waste your time.

(1-2/2)