Issue update e-mail notifications missing, incorrect issues binding

Added by Bartosz Semanycz about 1 year ago

I am using Redmineup with config as below. I am facing two problems:

  1. missing e-mail notifications about issues updated by e-mail (for issue owners / watchers). E-mails notifications are on in the configuration.
  2. incoming e-mails responses sometimes create new issues, despite issues' numbers are given in e-mail repsonse. This problem isn't occuring every time. About 1 of 20 e-mails with given existing issue's number in the topic wrongly creates new issue instead of binding and reopening existing issue.

It worked before the update. The Redmineup support isn't helpful in this case. Anybody is facing this problem too? Does it exist in RedmineUP only, or on vanilla Redmine too?

Thank you in advance for any tips.

Environment:
Redmine version 4.1.1.stable
Ruby version 2.5.8-p224 (2020-03-31) [x86_64-linux]
Rails version 5.2.4.2
Environment production
Database adapter Mysql2
Mailer queue ActiveJob::QueueAdapters::AsyncAdapter
Mailer delivery smtp
SCM:
Subversion 1.9.3
Git 2.7.4
Filesystem
Redmine plugins:
redmine_agile 1.5.4
redmine_checklists 3.1.18
redmine_contacts 4.3.2
redmine_contacts_helpdesk 4.1.11
redmine_contacts_invoices 4.2.4
redmine_crm_mailchimp 1.0.4
redmine_drive 1.1.0
redmine_finance 2.1.7
redmine_image_clipboard_paste 3.3.0
redmine_people 1.6.0
redmine_products 2.1.2
redmine_questions 1.0.2

Replies (1)

RE: Issue update e-mail notifications missing, incorrect issues binding - Added by Lorenzo Meneghetti about 1 year ago

Bartosz Semanycz wrote:

I am using Redmineup with config as below. I am facing two problems:

  1. missing e-mail notifications about issues updated by e-mail (for issue owners / watchers). E-mails notifications are on in the configuration.

IMO this is related with author recognition. try to check.

  1. incoming e-mails responses sometimes create new issues, despite issues' numbers are given in e-mail repsonse. This problem isn't occuring every time. About 1 of 20 e-mails with given existing issue's number in the topic wrongly creates new issue instead of binding and reopening existing issue.

Did you check helpdesk project ticket lifetime setting?

It worked before the update. The Redmineup support isn't helpful in this case. Anybody is facing this problem too? Does it exist in RedmineUP only, or on vanilla Redmine too?

It never happened to me and every time I had some doubts with these topics reported by you I was the one to make mistakes.
Thanks
Lorenzo

(1-1/1)