Defect #5998

New line not taking effect on a certain piece of text

Added by Ве Fio over 12 years ago. Updated almost 10 years ago.

Status:ConfirmedStart date:2010-07-30
Priority:NormalDue date:
Assignee:-% Done:

0%

Category:Text formatting
Target version:-
Resolution: Affected version:2.2.1

Description

When I create a piece of text like so (without the pre tag):

---
|

It displays like this: --- |

Something appears to be wrong with the newline when using these characters. Perhaps the text formatting also doesn't take the newline into effect on other types of character combinations??

History

#1 Updated by Ве Fio over 12 years ago

I'd also like to add that this happened when I added a comment to an issue, but might also be present when making a new issue, perhaps it also exists in any other type of text entry everywhere else (new issue, wiki article, maybe even commit comments!, e.g. anywhere else you can enter text in a multiline text entry), that I don't know yet however.

#2 Updated by Felix Schäfer over 12 years ago

Entering:

---
|

here yields:


|

The problem seems to be when you enter text in front of the ---:

some text ---
|

yields:

some text --- |

And yes, this will happen in every textilizable/wikified field, as they all use the same engine.

#3 Updated by Daniel Felix almost 10 years ago

  • Status changed from New to Confirmed
  • Affected version (unused) changed from 1.0.0-RC to 2.2.1
  • Affected version set to 2.2.1

This error seems to be still included in the current trunk.

Also available in: Atom PDF