Weird problems with SCM list

Added by Xiwen Cheng about 10 years ago

version: HEAD (today)

The first problem is that the list of SCM doesn't show properly:

The second is the list of SCM in project > settings > repository is empty. This is slightly different than the previous problem because there's just one <option></option> the default.

Anyone know how I can fix them?

Thanks

settings.png (25.5 KB)

Replies (8)

RE: Weird problems with SCM list - Added by Felix Schäfer about 10 years ago

Make sure you have rails 2.3.5 and rack 1.0.1, redmine is not compatible with newer versions.

RE: Weird problems with SCM list - Added by Xiwen Cheng about 10 years ago

thanks, downgrading these two helped the first problem,

But not the second problem. When i try to sync the SVN repo (create), it outputs the following:
/usr/local/bin/ruby /usr/local/www/redmine/extra/svn/reposman.rb --redmine localhost/redmine --svn-dir /home/projects/svn --owner www --group www --url http://localhost/svn-private/ --key KEY
repository /home/projects/svn/test1 not registered in Redmine: Failed with 422 Unprocessable Entity
repository /home/projects/svn/test1 created

What does 422 mean?

RE: Weird problems with SCM list - Added by Felix Schäfer about 10 years ago

422 is the generic HTTP error code. Have you activated the repository management API? Could you have a look at your redmine logs (usually log/production.log) what trace the reposman call produces?

RE: Weird problems with SCM list - Added by Xiwen Cheng about 10 years ago

ah, I had to enable Subversion first. This worked flawlessly in the past (same system).

Thank you very much! I will think twice before upgrading any ruby* packages next time ;)

RE: Weird problems with SCM list - Added by Travis Briggs over 9 years ago

Hi, I'm having the same problem, where my SCM list is empty (I only have "--- Please select ---" as an option).

Xiwen, you say that you fixed your problem by "enabling" subversion. I've searched through the docs on this website, but I'm not sure what you mean by that? Could someone please elaborate?

RE: Weird problems with SCM list - Added by Xiwen Cheng over 9 years ago

@Travis - I'm afraid you have a different problem. In case the list was not shown at all. That was caused by incompatible versions of a combination ruby gems, rails, rack... My problem was solved after downgrading the packages.

RE: Weird problems with SCM list - Added by Travis Briggs over 9 years ago

Thanks, Xiwen. I've added a discussion for my specific problem here: http://www.redmine.org/boards/2/topics/23821

RE: Weird problems with SCM list - Added by Travis Briggs over 9 years ago

Just to clarify, when you said "I had to enable Subversion first" I think you were referring to the answer I got in my other thread, which is the answer to my problem:

Check out if you have enabled any SCM here:
Administration->settings->Repositories->Enabled SCM

(1-8/8)